Prijs boekhouding en belastingaangiften

Ben je benieuwd naar onze prijs voor de boekhouding en belastingaangiften? Gebruik onze geavanceerde prijscalculator waarmee we je direct een prijsopgave kunnen sturen. Ben je enthousiast over onze diensten, profiteer dan van extra korting door direct een abonnement aan te vragen!

Claim je korting: € 20,00!

TIP!

NR1: Wil je als particulier gebruikmaken van onze diensten? Selecteer dan alleen de onderwerpen die met inkomstenbelasting te maken hebben. Geef onder de vaste servicekosten aan dat je een particuliere aanvraag doet en je ontvangt € 20,00 KORTING op de factuur!

NR2: Heb je een (fiscaal) partner en zijn jullie beiden ondernemer? Breng dan beide administraties bij ons onder! Je hoeft dan bij slechts één van de aanvragen de gezamenlijke aangifte inkomstenbelasting te selecteren. Vul voor elk bedrijf een aparte aanvraag in en geef bij de toelichting aan dat je samen met jouw (fiscaal) partner wilt inschrijven.*Alle genoemde prijzen zijn in Euro (ex. 21% BTW)

Gebruik onderstaande knoppen om te navigeren tijdens het invullen van het formulier

Diensten online boekhouden
prijs boekhouding en belastingaangiften
Toelichtingen online boekhoudpakketten

Overtuigd van de beste prijs voor boekhouding en belastingaangiften?

Deel het met jouw netwerk, zodat nog meer mensen kunnen profiteren van de service van
De ZZP Administratie!


Nog niet overtuigd van onze voordelige tarieven?

Wij durven jou te garanderen dat onze prijs tot de laagste van Nederland behoort. De gemiddelde prijs voor boekhouding en belastingaangiften ligt in Nederland tussen de €500 en €1.500 per jaar. Bij De ZZP Administratie is dit aanzienlijk minder!

De kosten van een boekhouder variëren enorm. Het hangt er vanaf welke taken je laat uitvoeren, hoe complex en groot je onderneming is, hoeveel ervaring het boekhoudkantoor heeft en in welke regio je woont. Als je zelf kennis hebt op financieel gebied, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een gedeelte van de administratie zelf te doen. In dat geval hoef je minder te betalen bij het boekhoudkantoor. Veel boekhouders hanteren per dienst een los uurtarief. Het invoeren van facturen is veelal tegen de €50,00 per uur mogelijk. Bij het invullen van belastingaangiftes, de jaarrekening en de balans rekent een boekhoudkantoor vaak tegen de €75,00 per uur.

De ZZP Administratie werkt niet met wisselende tarieven voor de verschillende soorten diensten. Wij houden van duidelijkheid en transparantie! En door alleen via online boekhoudpakketten te werken kunnen wij de prijzen ook zo laag mogelijk houden. De tarieven die wij rekenen zijn momenteel gebaseerd op slechts €40,00* per uur!

Wil je toch zelf offertes van andere boekhouders vergelijken? Je kunt dan terecht op de onafhankelijke vergelijkingssite van Offerte.nl.


*Prijswijzigingen voorbehouden.

Gesprek beginnen
1
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?
WhatsApp ons voor een snel antwoord op je vragen