Over ons

De ZZP Administratie is een onderdeel van Gravensteijn Business Consultancy. Wij hebben sinds onze oprichting in 2007 veel kennis en ervaring opgedaan met het opzetten en beheren van diverse administraties. Zowel de kleine zzp ondernemer als het midden- en kleinbedrijf kan bij ons rekenen op een solide businesspartner. Bij ons word je persoonlijk ondersteund door een vast aanspreekpunt. Je bouwt op die manier een goede relatie op met jouw eigen boekhouder. Je kunt met al jouw administratieve vragen, 7 dagen in de week bij ons terecht.

Directeur De ZZP Administratie
De oprichter van De ZZP Administratie

Wij bieden online ondersteuning bij het voeren van jouw administratie en doen van aangiftes naar de belastingdienst. Maar als je behoefte hebt aan een persoonlijke ontmoeting om zaken door te spreken of een beter gevoel te krijgen over onze dienstverlening, maken we graag een afspraak om eens te kijken wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen.

Maak gebruik van ons unieke offerteformulier. Hiermee kan je direct bekijken wat De ZZP Administratie voor jouw organisatie kan betekenen. Je krijgt direct een persoonlijk prijsaanbod op maat gesneden. Na invullen van jouw contactgegevens nemen we zo snel mogelijk contact met je op. We zullen de aanvraag dan met je doorspreken om nog eventuele aanpassingen door te voeren.Wat anderen over ons zeggen

Dilemma: Wel of geen boekhouder nemen?

Wel of geen boekhouder nemen is denk voor vele ZZP’ers een dilemma? Betalen voor iets wat je misschien net zo goed zelf kan doen? Waar vindt ik een goede boekhouder en wat kost het?

Voor mijn bedrijf doe ik de boekhouding zelf, alleen dit jaar kreeg ik balans niet kloppend. Wat nu?
Op Google vond ik “De ZZP Administratie”. Gelijk een apje gestuurd en ondanks de avond uren direct antwoord gekregen.

De ZZP Administratie heeft mijn boekhouding snel en vakkundig op orde gebracht en heeft de belasting aangifte gedaan, dit heeft mij vele honderden euro’s opgeleverd.

Van nu af aan laat ik jaarlijks mijn boekhouding controleren en de belasting aangifte verzorgen door De ZZP Administratie.

Een perfecte tussen oplossing: de administratie zelf doen met professionele ondersteuning. Tegen een zeer redelijke prijs waarvan ik dacht is dat niet te weinig?

Ik kan iedereen aanraden om zijn boekhouding en belasting te laten verzorgen door De ZZP Administratie

Ignar Rip

Eigenaar MuziekGeluk

Zeer tevreden!

Wij van PSH Security maken al jaren gebruik van de diensten van De ZZP Administratie. We zijn zeer tevreden over de goede service en raden het iedere zzp’er aan om zijn of haar administratie door hun te laten regelen! De ZZP Administratie is zeer geschikt voor administratieve ondersteuning van zzp’ers in de beveiliging en voor beveiligingsbedrijven in het algemeen. Verder zijn ze de goedkoopste en beste boekhouder die ik ben tegengekomen!

Jamie A.E. Van Vliet

Directeur PSH Security
http://www.richyhairstudio.nl/

Goede service!

Wij maken al geruime tijd gebruik van de service van Emil en zijn heel tevreden! Hij reageert snel wanneer we hem iets vragen en is heel behulpzaam. Wij raden hem zeker aan!

Richy Hairstudio

Eigenaar kapperszaak
Online boekhouden

De beste boekhouder

Mijn vorige boekhouder was duur en gaf mij niet het inzicht die ik nodig had om mijn eigen boekhouding te begrijpen. De ZZP Administratie heeft mij geholpen met overstappen van boekhouder en gezorgd voor een vlekkeloze overgang naar een compleet nieuwe administratie in het online pakket van e-boekhouden.nl. Door De ZZP Administratie heb ik weer grip op de boekhouding en ben ik nooit te laat voor een aangifte. Bedankt daarvoor!

Tevreden Klant

Webshop eigenaar

Alles perfect geregeld!

De ZZP Administratie doet al ruim 6 jaar onze boekhouding en aangifte inkomstenbelasting. Ons bouw- en aannemingsbedrijf (Gravensteyn Bouw) heeft in de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt. De ZZP Administratie heeft ons daar goed bij ondersteund. Wij ervaren De ZZP Administratie dan ook als zeer vakbekwaam, betrokken bij hun klanten, betrouwbaar en snel. Kortom, wij zijn zeer tevreden!

Niels Gravensteyn

Eigenaar van Gravensteyn Bouw

* Plaats jouw beoordeling hier ook tussen! Ga naar onze Review pagina.

Gesprek beginnen
1
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?
WhatsApp ons voor een snel antwoord op je vragen